top of page

Over Hoorns Hout

Over mij

Hallo, mijn naam is Timothy Smit. En ik ben de gepassioneerde meubelmaker achter Hoorns Hout.

 

Mijn passie voor meubelmaken begon al tijdens mijn opleiding tot Allround Meubelmaker aan het HMC in Amsterdam. Na mijn opleiding heb ik enkele jaren gewerkt als meubelmaker, waar ik mijn ambacht verfijnde en mijn liefde voor hout en vakmanschap verder ontwikkelde.

In 2022 kreeg ik de kans om mijn eigen meubelmakerij, Hoorns Hout, te starten. Dit was een droom die werkelijkheid werd. Mijn doel was duidelijk: op maat gemaakte meubels, keukens en interieurs creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een weerspiegeling vormen van mijn diepgaande toewijding aan kwaliteit en vakmanschap.

De geboorte van Hoorns Hout

Maatwerk als handelsmerk

Bij Hoorns Hout staat maatwerk centraal. Ik begrijp dat elk project uniek is, en ik werk nauw samen met mijn klanten om hun visie tot leven te brengen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een specifiek meubelstuk, het realiseren van de keuken waar u altijd van gedroomd heeft, of het transformeren van uw interieur, ik ben hier om uw wensen te vervullen.

Ik nodig u van harte uit om Hoorns Hout te ontdekken en de wereld van op maat gemaakte meubels, keukens en interieurs te verkennen. Samen zullen we uw huis omvormen tot een meesterwerk van vakmanschap en stijl.

Bedankt dat u voor Hoorns Hout heeft gekozen voor uw meubel- en interieurbehoeften. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en uw visie tot leven te brengen.

Ontdek Hoorns Hout

bottom of page