top of page

Onze werkwijze

Om jouw wensen te vertalen naar het meubelstuk dat je verwachtingen te boven gaat, gaan we samen aan de slag. We hanteren 4 stappen van idee tot realisatie.

kelly-sikkema-9OGNpJPVMZ8-unsplash.jpg

01

Brainstormen

We beginnen met luisteren naar jouw ideeën en wensen. Misschien heb je allerlei sfeerbeelden verzameld of zelf al schetsen gemaakt, maar misschien laat je liever het creatieve proces volledig aan ons over. Het kan allebei. We komen graag bij je langs, zodat we een goed beeld krijgen van de (woon)situatie en eventuele zaken waarmee we in ons ontwerp rekening moeten houden. 

02

Ontwerpen

Nadat we een duidelijk beeld hebben van je wensen en ideeën, het gewenste materiaal en eventueel je budget, beginnen we met het ontwerpen op schaal van het meubel. Dit doen we door middel van 3D-tekensoftware, zodat we een heel realistisch beeld kunnen schetsen van het uiteindelijke resultaat. 

Screenshot 2023-10-28 174147.png
Image robland.png

03

Productie

Ben je tevreden met het ontwerp? Dan gaan we voor je aan de slag! In onze werkplaats vervaardigen we jouw meubel zo compleet mogelijk. We zagen alles op maat, verlijmen alle onderdelen en werken het geheel af. Afhankelijk van het type project wordt een meubel compleet geleverd of ter plaatse geïnstalleerd.

04

Leveren & bewonderen

We staan garant voor vakwerk en een perfecte afwerking. Pas als we helemaal tevreden zijn komen we jouw project afleveren of installeren. We hebben er het volste vertrouwen in dat jij dan ook helemaal tevreden bent en je met trots kan zeggen: 'Mooi hè, voor mij gemaakt!'.

Voor aanzicht glad plafond.png
bottom of page